Våre språkkurs eBerlitz Testing Services Global Leadership Training Kids + Teens Berlitz Company Book Online
 
Corporate Training

Bedriftsundervisning - Hele Norge

Språkferdigheter og internasjonal suksess går hånd i hånd

Språk er et viktig verktøy for å lykkes internasjonalt. Berlitz gir deg grunnleggende kunnskaper eller fordypning i forretningsspråk. Tør du å la være å styrke språkferdighetene dine?

Vi leverer skreddersydd privatundervisning og intern gruppeundervisning til store og små norske bedrifter, samt internasjonale bedrifter med kontorer i Norge.

Løsninger for bedriftskurs i språk:

  • Privatundervisning (1-1)
  • Gruppeundervisning med bedriftsinterne grupper
  • Nybegynnernivå opp til svært avansert nivå (se Berlitz' nivåbeskrivelser).
  • Skreddersydd kursinnhold - Berlitz´ spesialiserte kursmateriale kombinert med bedriftens / deltakeres innspill danner et solid grunnlag for høy motivajon og stabil fremgang.
  • Fleksibel timeplan. Kan endres underveis i kurset.

Velg Berlitz fordi:

Berlitz’ arbeidsmålsetting er å levere en helhetlig tjeneste av høyeste kvalitet. Vår standard for kommunikasjon skal sikre kvalitet gjennom alle ledd av leveransen, og skape tillit mellom oss og våre samarbeidspartnere.

Vi kommer gjerne til din bedrift for et uforpliktende møte, hvor vi sammen ser på bedriftens ønsker og behov. Slik legger vi grunnlaget for et godt samarbeid rundt et best mulig tilrettelagt kursopplegg for deres bedrift.

Kontakt oss i dag! Via vårt kontaktskjema, ved å ringe 23 00 33 60, eller ved å besøke oss. Vi lover vi deg en uforpliktende samtale med en av våre konsulenter.

Berlitz er godkjent av Kompetanse Norge, som tilbyder av norskundervisning. Det vil si at våre timer teller som dokumentasjon på språkkravet ved søknad om permanent oppholdstillatelse og/eller statsborgerskap.