Våre språkkurs eBerlitz Testing Services Global Leadership Training Kids + Teens Berlitz Company Book Online
 
Language programs

Språkkurs for barn & unge

Læring mens man har det gøy.

Barn har en imponerende evne til å lære språk, og tospråklige barn har en stor fordel både på skolen, når de søker høyere utdanning, og senere i arbeidslivet. Språkferdigheter er nøkkelen til suksess, og jo tidligere man begynner å lære, jo lettere er det for barnet å plukke opp det nye språket. 

Berlitz tilbyr språkundervisning for barn i alderen 4 år og oppover. Vi har tre alderstilpassede språkprogram i engelsk; English Starter/Primary (4-7 år), Global Adventure (8-11 år), og Time Zones (12+ år). 

Støtteundervisning for språkfag i den offentlige skolen

I tillegg til våre alderstilpassede språkprogram, tilbyr vi også leksehjelp og eksamensforberedende kurs, hvor læreren kan bruke elevens pensum fra den offentlige skolen der det er ønskelig. Vi har lang erfaring med denne typen støttende undervisning for elever fra ungdomsskolen og videregående, i språk som engelsk, norsk, spansk, fransk, russisk, tysk, portugisisk og kinesisk.

Hvordan fungerer det?

Våre språkinstruktører har morsmålskompetanse i språket de underviser i, og har erfaring med undervisning av barn og unge. De er kvalifiserte til å undervise for aldersgruppen 4-17 år i henhold til BerlitzMetoden®. Les gjerne mer om de forskjellige programmene under fanene til venstre.