Våre språkkurs eBerlitz Testing Services Global Leadership Training Kids + Teens Berlitz Company Book Online
 
Virutal Study, e-learning, online learning, distance learning

eBerlitz - Skreddersydd undervisning via Internett

Berlitz Virtual Classroom ( BVC) :

MØT DIN LÆRER VIA INTERNETT - Skreddersydd undervisning 

BVC er vårt interaktive tilbud hvor undervisningen foregår via internett. 

Du og lærer deler skjermbilde og kommuniserer ved hjelp av et headset. Det felles skjermbilde viser en elektronisk utgave av boka, eller en virtuell tavle (ikke webcam).

Du får du hjelp til å laste ned programvare og en introduksjon til hvordan du bruker den i en gratis orienteringstime som gjøres i forkant av selve undervisningen

Dette gjør at vi kan levere nær sagt hvor som helst og når som helst.

Metodisk sett er undervisningen den samme som for vår tradisjonelle klasseromsundervisning, den eneste forskjellen er altså undervisningsstedet, for BVC er det internett.

Det betyr at du får undervisning med lærer i henhold til BerlitzMetoden® på kontoret ditt, hjemmefra eller på hotellrommet.

Et unikt verktøy for variert og skreddersydd språktrening, både selvstudium og i tett samarbeid med språkinstruktør. Les mer ved å klikke på overskriften over.

Blended Learning: CyberTeachers & Telefonleksjoner

En kombinasjon av individuell undervisning over telefon samt en lisens for CyberTeachers. Flere muligheter for raskere resultater.

Telefonleksjoner

Personlig live-undervisning over telefon i henhold til BerlitzMetoden®. Skreddersydd innhold og maksimalt fleksibel timeplan sikrer maksimal fremgang.