Våre språkkurs eBerlitz Testing Services Global Leadership Training Kids + Teens Berlitz Company Book Online
 
Quality Management

Bedriftstjenester

Med språkrådgiving

Du er selvfølgelig klar over at i vår globaliserte verden kan bare de som mestrer forretningsforbindelsenes språk og forstår deres kultur, lykkes. Berlitz kan derfor tilby bedriften din en helt spesiell tjeneste. Fortell oss hvilke språklige mål du selv og dine medarbeidere helst vil oppnå, så tar vi oss av resten. Kompetent, effektivt og målrettet.

Behovsanalyse

Først utfører våre rådgivere en personlig behovsanalyse. Språklige mål, kursinnhold samt budsjett blir fastsatt.

Bedømmelse

Så snart dine mål er definert, tar et spesialutdannet team på gjeldende Berlitz språksenter seg av dine ansatte og evaluerer dem for å kunne plassere dem på det korrekte Berlitz-nivået. Evnen til å uttrykke seg, ordforråd, flyt og grammatikk blir evaluert muntlig. Om ønskelig kan vi også tilby skriftlig tester eller tester utført på internett.

Konseptutarbeidelse 

Ut fra behovsanalysen lager vi et detaljert undervisningskonsept med spesifikk informasjon, inkludert startnivå, kursets frekvens, undervisningsinnhold og mål.

Integrering av fagterminologi

Alle bedrifter har sin egen terminologi. Den blir selvfølgelig også integrert i kurset, hvis dette er ønskelig. 

Full oversikt 

Du vil til enhver tid ha full oversikt over alle avholdte leksjoner og omkostninger. Kontinuerlig oppdaterte møteprotokoller samt en avsluttende evalueringsrapport for hver enkelt deltager tar vi oss naturligvis av. Om ønskelig utleveres den ved kurset slutt.

Vi følger fremskrittene 

For å gi alle deltakere muligheten til å finne ut hvor mye de har lært, tilbyr vi en språktest ved kursets slutt. Hvis det er behov for det, kan vi også tilby andre internasjonale tester, for eksempel TOEFL, TOEIC, etc. 

Tilbakemelding 

Alle deltakere får mulighet til å gi tilbakemelding mot slutten av kurset. Dette skjemaet kan skreddersys etter bedriftens ønsker.

Diplom

Etter avsluttet kurs får kursdeltakerne et diplom.